MINÄ

Olen Maija Myllyniemi

Mieheni kanssa Isossakyrössä asuva yrittäjä.

Olen aina ollut eläinrakas ja nuoruuteni meni hevosten parissa, kunnes 2006 sain ensimmäisen oman koirani Wheatstone Cassandran eli Cindyn. 

Pitihän Cindylle sitten seuraavaksi saada tietysti kaveri, ja niinpä seuraavan vuoden kesäkuussa meille muutti Ruotsista  Zamwheats Rumbelbuffin The Giant eli Ruben.

Cindy ei ollut näyttelykoira, joten ystäväni houkutteli minut Rubenin kanssa näyttelymaailmaan ja niinpä me lähdettiin ekoihin näyttelyihin aamuyöllä 2.2.2008 kohti Keuruuta. Tie oli luminen ja auraamaton, mutta minkäs sille mahtoi, perille oli päästävä. Ja siitä se sitten lähti, näyttelyissä on tullut käytyä reilut kymmenen vuotta.

Tällä hetkellä harrastuksen suunta on muuttunut, ja mukaan on tullut Rally-toko, Nose Work, MEJÄ ja metsästys dreevereillä ja olenkin tästä suunnanmuutoksesta todella innoissani! Kyllä se koiran nenä on vaan uskomattoman tarkka työkalu :)

Metsästäjätutkinnon suoritin syksyllä 2017 ja jäsenyyden metsästysseuraan sain 2018 alkuvuodesta.


Kasvattajakurssin suoritin keväällä 2016 ja kennelnimeni Rumbelbuffin sain samana kesänä. Nimeen on vaan yksi syy - Rubenin muistolle <3


Olen jäsenenä mm. Suomen Kennelliitossa, Kerry- ja Vehnäterrierikerhossa sekä Suomen Dreeverijärjestössä.

yhteystiedot:

Maija Myllyniemi

(+358) 50 543 5046

maija(at)myllyniemi.net

66440 Tervajoki