Kuka Olen?

Rumbelbuffin-kennelnimen takana

toimin minä,

Maija Myllyniemi,

Laihialla asuva yrittäjä hyvinvointialalla, niin ihmisten kuin myös koirien parissa.

Olen aina ollut eläinrakas ja nuoruuteni meni hevosten parissa, kunnes 2006 sain ensimmäisen oman koirani Wheatstone Cassandran eli Cindyn. 

Pitihän Cindylle sitten seuraavaksi saada tietysti kaveri, ja niinpä seuraavan vuoden kesäkuussa meille muutti Ruotsista  Zamwheats Rumbelbuffin The Giant eli Ruben.

Cindy ei ollut näyttelykoira, joten ystäväni houkutteli minut Rubenin kanssa näyttelymaailmaan ja niinpä me lähdettiin ekoihin näyttelyihin aamuyöllä 2.2.2008 kohti Keuruuta. Tie oli luminen ja auraamaton, mutta minkäs sille mahtoi, perille oli päästävä. Ja siitä se sitten lähti, näyttelyissä on tullut käytyä siiitä lähtien niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Nykyisten vehnien kanssa harrastamme pääasiassa rally-tokoa, mejää ja näyttelyitä jonkin verran. välillä tosin tulee reenailua muitakin lajeja, esimerkkeinä koiratanssi ja nosework ja toko.

Vehnäterriereistäni kolme on tällähetkellä suorittanut palveluskoirien käyttäytymiskokeen, ja saanut koulutustunnuksen FCI-BH.

Dreeverit ovat pääasiassa metsästyskäyttöön hankittuja, mutta mielenvirkistykseksi eksytään välillä myös  muihin lajeihin.

Toivoisinkin että vehnäpennuista kiinnostuneet olisivat myös kiinnostuneita harrastamaan koiriensa kanssa, sillä vehnä soveltuu moneen lajiin ja se on todella mukavaa yhdessä tekemistä ;)


-Metsästäjätutkinto suoritettu 2017

-Kasvattajakurssi suoritettu 2016 ja kennelnimeni sain samana vuonna.

- Olen suorittanut koetoimitsija peruskurssin ja rally-tokon koetoimitsijan lajikurssin.

-Jäsenenä mm. Suomen Kennelliitossa, Kerry- ja Vehnäterrierikerhossa sekä Suomen Dreeverijärjestössä.

yhteystiedot:

Maija Myllyniemi

(+358) 50 543 5046

rumbelbuffin(at)gmail.com

66400 Laihia